Onze winkel

Omdat je huis zoveel meer is dan de plek waar je woont

Om onze klanten nog beter te adviseren en te helpen hebben wij tevens een winkel van Bos de Woonprofessionals in ons bedrijfspand. Hier kunt u de verf op kleur met eigen ogen kiezen en of laten mengen. Het behang even voelen en de raamdecoratie daadwerkelijk zien. Want er over vertellen is één ding, maar het zien en voelen staat gelijk aan beleven. Zo komen wij samen met u altijd tot de jusite materialen en kleuren voor uw project.

Door onze website van Bos de Woonprofessionals te doorlopen krijgt u een indruk van ons assortiment en onze activiteiten. Voor kortingen, kijkt op onze aanbiedingen pagina. 

Jezelf voorgenomen om je huis of bedrijf een metamorfose te geven? Loop dan eens binnen of maak een afspraak met één van onze specialisten. Zij geven je graag uitgebreid advies over het grote assortiment verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Zelfs de uitvoering hóef je niet alleen te doen. Wij geven je graag vakkundig advies óf helpen je bij de uitvoering.
De eerste handige tips vind je al op onze site. Alle andere vragen beantwoorden wij graag! Persoonlijk in de winkel of per mail.

We verwelkomen u graag aan de Elzenstraat in onze winkel!